Kosten en vergoeding zorgverzekering stottertherapie

 

De cursuskosten voor de BOMA-methode van de Pauw bedragen € 2125,- voor de groepstraining inclusief opfris-dagen in het eerste jaar na de cursus. Ook de koffie / thee en koekjes zijn in de pauze kosteloos te verkrijgen. Daarmee is de BOMA-methode de meest betaalbare stottertherapie in Nederland. Bovendien ben je niet verplicht te verblijven in Hoofddorp. De BOMA-methode van de Pauw wordt door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed mits je aanvullend verzekerd bent.

Voor de hoogte van de vergoeding kun je het best contact opnemen met je zorgverzekeraar. Tip: in 2019 vergoeden o.a. OHRA zorg en Nationale Nederlanden de BOMA-Methode dus stap nu over!

Een overzicht van alle vergoedingen van onze stottertherapie in 2019 vind je hier: Zorgverzekeringen BOMA stottertherapie 2019.

Informeer bij je werkgever naar mogelijkheden voor het verkrijgen van een vergoeding en/of vrije dagen. De werkgever plukt immers ook de vruchten van je nieuw verworven spreekgedrag!

Ben je uitkeringsgerechtigd? Informeer dan bij de betreffende uitkeringsinstantie of het UWV. Indien je meer informatie wenst over het verkrijgen of aanvragen van een vergoeding kun je contact opnemen met ons.

copyright © 2018 Stotterinstituut De Pauw B.V. - Algemene voorwaarden