Menu
info@instituutdepauw.nl 06-18444101 Voor vragen, vrijblijvende informatie of advies

Privétherapie stotteren

  • Geheel op jouw wensen afgestemd
  • maandag t/m. vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur
  • kosten € 1825,-
Direct inschrijven

Privétherapie stotteren

Bij de Pauw kunnen mensen die stotteren groepstherapie volgen. Deze zes daagse training is gebaseerd op de Boma-methode. Lukt het je niet om zes dagen vrij te plannen voor deze training? Of wil je sneller resultaat bereiken? Kies dan voor de privécursus van de Pauw.

Wat kun je verwachten

Tijdens de privétraining ga je vijf dagen op rij samen met stottercoach Jolanda Boonstra werken aan jouw spreken. Van maandag tot en met vrijdag (09.00-12.00 uur) leer je de Boma-methode toepassen en ervaar je dat je vanaf de 1ste dag vloeiend kunt spreken. Verder ga je werken aan jouw persoonlijke doelen, acties tot verandering,telefoneren en presenteren.

Deze training is ideaal voor mensen die een specifieke vraag of doel hebben.  Ook kun je kiezen voor de 3 daagse privécursus, 3 dagen op rij van 10.00 tot 15.00 uur.Deze training is geschikt voor mensen die meerdere therapie ervaringen hebben en een sterke motivatie. Voor deelname aan een privécursus is een intake gesprek gewenst.

Voor wie

De privécursus is geschikt voor mensen vanaf 20 jaar. Net als degenen die de groepstraining volgen, kun je rekenen op een goed resultaat en prima nazorg. Kosten: € 1.825,- (inclusief cursusboek en dvd).

Aanmelden privétherapie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.