Menu
info@instituutdepauw.nl 06-18444101 Voor vragen, vrijblijvende informatie of advies

Is Harlingen ver? Welnee, de afsluitdijk over en je bent er!

  • Unieke combinatie van natuur en cultuur
  • Geschikt voor jong en oud
  • Vele overnachtingsmogelijkheden
  • Gezellige en veilige binnenstad

Over Harlingen

Is Harlingen ver? Welnee, de afsluitdijk over en je bent er! Vanaf bijvoorbeeld Amsterdam is het een uurtje rijden. De meeste deelnemers gaan na de cursusdag weer naar huis, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te blijven overnachten. Harlingen is een gezellige en veilige stad waar jaarlijks vele toeristen hun vakantie vieren. Ideaal dus om je vrije uren door te brengen. Je zult merken dat je meteen het vakantiegevoel krijgt!

De Pauw Harlingen

De Pauw Harlingen

Harlingen is een van de Friese elfsteden en de enige havenstad. “Het schoonst juweel der Vriezen” noemde de Harlinger arts en dichter Simon Stijl zijn woonplaats 200 jaar geleden. In Harlingen vind je kunst en cultuur. De knusse binnenstad telt vele monumentale panden ( 500 ) en als winkelstad doet Harlingen niet onder voor grotere Friese steden. Ook in de horecagelegenheden tref je een ruime keuze. Daarnaast is zowel het overnachten als parkeren betaalbaar en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Verder telt Harlingen maar liefst 3 galerieën en het museum Het Hannemahuis. Of je nu na de cursus wilt wandelen langs het wad, sporten of wilt slenteren langs de havens en singels, in Harlingen ontdek je waar een kleine stad (16.000 inwoners) groots in kan zijn.

Meer info over Harlingen? Kijk op www.harlingen-friesland.nl

De Pauw Harlingen